Lähisuhdeväkivalta vauvaperheissä : millaisia seurauksia väkivallalla ja sille altistumisella on vauvaan? - Latvanen, Laura (2022)
Tämä kandidaatintutkielma on kuvaileva kirjallisuuskatsaus siitä, millaista vauvaperheissä tapahtuva lähisuhdeväkivalta on ja millaisia vaikutuksia sillä voi olla vauvaan. Tutkielmassa tutkimustehtävänä on paikallistaa vauvaperheissä tapahtuvan lähisuhdeväkivallan luonne sekä se, miten väkivallan kohteeksi joutuminen tai sille altistuminen voi vaikuttaa vauvan elämään.