Samanaikaisuuden toteutuksen vaihtoehdot C#-kielessä - Varho, Tommi (2022)
Tässä tutkielmassa tuodaan esille samanaikaisuuden toteutuksen eri mahdollisuuksia C#-kielessä. Tutkielma esitetään tekstein, kuvioin ja koodiesimerkein. Lopussa tehdään vertailu näistä samanaikaisuuden toteutus vaihtoehdoista C#-kielessä.