Englantia äidinkielenään puhuvien opettajien käsityksiä työhyvinvoinnistaan ja siihen vaikuttavista tekijöistä - Burke, Mira (2022)
Opettajien työhyvinvointi on yksi tärkeimmistä tekijöistä koulutuksen tulevaisuutta ajatellen. Kiihtyvän globalisaation myötä äidinkielenään englantia puhuvien opettajien joukko Suomessa kasvaa, ja vaikka opettajien työhyvinvoinnista on tehty useita tutkimuksia, ei tämän joukon edustus niissä ole noussut esiin. Tutkimukseni pyrkii tuomaan aiheeseen uudenlaisen tulokulman pohtien englantia äidinkielenään puhuvien opettajien sijoittumista yleiseen työhyvinvointikeskusteluun.