A case of Ecotourism in Zanzibar : Potential and Pitfalls - Thomsen, Agnes Mwakanjuki (2022)
Matkailua pidetään yhtenä maailman nopeimmin kasvavista sektoreista, ja ekomatkailu on noussut yhdeksi sen merkittävimmistä alaryhmistä tähän mennessä. Afrikan itärannikolla sijaitseva Sansibarin saari tarjoaa runsaasti luonnonvaroja, kuten hiekkarantoja, meren eläimiä ja trooppisen ilmaston. Aiemmat tutkimukset osoittavat kuitenkin, että sen potentiaalia ekomatkailukohteena ei ole tutkittu kunnolla.