Systeeminen toimintamalli ja sosiaalityöntekijöiden työhyvinvointi - Heltimoinen, Heli (2022)
Tässä Pro gradu -tutkimuksessa selvitetään, miten systeemisen toimintamallin käyttöönotto on vaikuttanut sosiaalityöntekijöiden työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Toimintamallin yhtenä tavoitteena on ollut vähentää sosiaalityöntekijöiden työn henkistä kuormittavuutta ja lisätä työntekijöiden sosiaalisia resursseja.