Haihtuvaa taidetta : orgaaninen erityisherkkä nykytaide museokokoelmissa - Jauho, Johanna (2022)
Tutkimukseni tavoitteena on perehtyä suomalaisten taidemuseoiden kokoelmaan koskeviin menettelytapoihin, kun kyseessä ovat erityisherkkiä orgaanisia osia sisältävät nykytaiteen teokset. Rajasin tutkimukseni teoksiin, joiden orgaaniset osat vaativat erityistä huomiota säilytyksen aikana tai ennen kuin teos asetetaan uudelleen näytteille.