_version_ 1799744846110392320
annif_keywords_txtF_mv ravintolat ravintola-ala nuoret historia tarkkailuluokat
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p1634 http://www.yso.fi/onto/yso/p18807 http://www.yso.fi/onto/yso/p11617 http://www.yso.fi/onto/yso/p1780 http://www.yso.fi/onto/yso/p19849
author Andersson, Anna-Riikka
author2 Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Humanities and Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Yhteiskuntapolitiikka Social Policy 209
author_facet Andersson, Anna-Riikka Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Humanities and Social Sciences Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Department of Social Sciences and Philosophy Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Yhteiskuntapolitiikka Social Policy 209 Andersson, Anna-Riikka
author_sort Andersson, Anna-Riikka
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
faculty_txtF Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2022-12-12T21:00:43Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>"Meid&#xE4;t leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, ett&#xE4; kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolaty&#xF6;ntekij&#xE4;t korona-ajan tarkkailuluokkana</title><creator>Andersson, Anna-Riikka</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Humanities and Social Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Social Sciences and Philosophy</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Yhteiskuntapolitiikka</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Social Policy</contributor><contributor type="oppiainekoodi">209</contributor><subject type="other">prekarisaatio</subject><subject type="other">emotionaalinen ty&#xF6;</subject><subject type="yso">COVID-19</subject><subject type="yso">yhteiskuntaluokat</subject><subject type="yso">ravintolat</subject><subject type="yso">ravintola-ala</subject><subject type="yso">ty&#xF6;ntekij&#xE4;t</subject><subject type="yso">ty&#xF6;</subject><subject type="yso">yhteiskunta</subject><subject type="yso">ty&#xF6;el&#xE4;m&#xE4;</subject><subject type="yso">ravintolaty&#xF6;ntekij&#xE4;t</subject><subject type="yso">pandemiat</subject><subject type="yso">kokemukset</subject><subject type="yso">ep&#xE4;varmuus</subject><available>2022-12-12T07:59:15Z</available><issued>2022</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/84286</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202212125544</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202212125544</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/84286/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202212125544.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202212125544.pdf" type="application/pdf" length="1361866" sequence="1"/><recordID>123456789_84286</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_84286
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:05:06Z
main_date 2022-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2022
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/84286\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202212125544.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202212125544.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 209
publication_first_indexed 2022-12-12T21:00:43Z
publishDate 2022
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Andersson, Anna-Riikka "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana prekarisaatio emotionaalinen työ COVID-19 yhteiskuntaluokat ravintolat ravintola-ala työntekijät työ yhteiskunta työelämä ravintolatyöntekijät pandemiat kokemukset epävarmuus
subject_txtF Yhteiskuntapolitiikka
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_84286&index=0&size=large
title "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
title_full "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
title_fullStr "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
title_full_unstemmed "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
title_short "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni."
title_sort meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi että kansa pelastu kun ravintolat laitettiin kiinni ravintolatyöntekijät korona ajan tarkkailuluokkana
title_sub ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
title_txtP "Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
topic prekarisaatio emotionaalinen työ COVID-19 yhteiskuntaluokat ravintolat ravintola-ala työntekijät työ yhteiskunta työelämä ravintolatyöntekijät pandemiat kokemukset epävarmuus
topic_facet COVID-19 emotionaalinen työ epävarmuus kokemukset pandemiat prekarisaatio ravintola-ala ravintolat ravintolatyöntekijät työ työelämä työntekijät yhteiskunta yhteiskuntaluokat
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/84286 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202212125544
work_keys_str_mv AT anderssonannariikka meidätleimattiinjotenkinniinvastuuttomiksiettäkansapelastukunravintolatlaite