_version_ |
1799744846110392320
|
annif_keywords_txtF_mv |
ravintolat
ravintola-ala
nuoret
historia
tarkkailuluokat
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
http://www.yso.fi/onto/yso/p18807
http://www.yso.fi/onto/yso/p11617
http://www.yso.fi/onto/yso/p1780
http://www.yso.fi/onto/yso/p19849
|
author |
Andersson, Anna-Riikka
|
author2 |
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Humanities and Social Sciences
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
Department of Social Sciences and Philosophy
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Yhteiskuntapolitiikka
Social Policy
209
|
author_facet |
Andersson, Anna-Riikka
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Faculty of Humanities and Social Sciences
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
Department of Social Sciences and Philosophy
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Yhteiskuntapolitiikka
Social Policy
209
Andersson, Anna-Riikka
|
author_sort |
Andersson, Anna-Riikka
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
|
faculty_txtF |
Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2022-12-12T21:00:43Z
|
format |
Pro gradu
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Pro gradu
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana</title><creator>Andersson, Anna-Riikka</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Humanities and Social Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Social Sciences and Philosophy</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Yhteiskuntapolitiikka</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Social Policy</contributor><contributor type="oppiainekoodi">209</contributor><subject type="other">prekarisaatio</subject><subject type="other">emotionaalinen työ</subject><subject type="yso">COVID-19</subject><subject type="yso">yhteiskuntaluokat</subject><subject type="yso">ravintolat</subject><subject type="yso">ravintola-ala</subject><subject type="yso">työntekijät</subject><subject type="yso">työ</subject><subject type="yso">yhteiskunta</subject><subject type="yso">työelämä</subject><subject type="yso">ravintolatyöntekijät</subject><subject type="yso">pandemiat</subject><subject type="yso">kokemukset</subject><subject type="yso">epävarmuus</subject><available>2022-12-12T07:59:15Z</available><issued>2022</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master’s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/84286</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202212125544</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202212125544</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/84286/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202212125544.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202212125544.pdf" type="application/pdf" length="1361866" sequence="1"/><recordID>123456789_84286</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_84286
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-05-13T20:05:06Z
|
main_date |
2022-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2022
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/84286\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202212125544.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202212125544.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
oppiainekoodi_txtF |
209
|
publication_first_indexed |
2022-12-12T21:00:43Z
|
publishDate |
2022
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Andersson, Anna-Riikka
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
prekarisaatio
emotionaalinen työ
COVID-19
yhteiskuntaluokat
ravintolat
ravintola-ala
työntekijät
työ
yhteiskunta
työelämä
ravintolatyöntekijät
pandemiat
kokemukset
epävarmuus
|
subject_txtF |
Yhteiskuntapolitiikka
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_84286&index=0&size=large
|
title |
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
|
title_full |
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
|
title_fullStr |
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
|
title_full_unstemmed |
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
|
title_short |
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni."
|
title_sort |
meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi että kansa pelastu kun ravintolat laitettiin kiinni ravintolatyöntekijät korona ajan tarkkailuluokkana
|
title_sub |
ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
|
title_txtP |
"Meidät leimattiin jotenkin niin vastuuttomiksi, että kansa pelastu, kun ravintolat laitettiin kiinni." : ravintolatyöntekijät korona-ajan tarkkailuluokkana
|
topic |
prekarisaatio
emotionaalinen työ
COVID-19
yhteiskuntaluokat
ravintolat
ravintola-ala
työntekijät
työ
yhteiskunta
työelämä
ravintolatyöntekijät
pandemiat
kokemukset
epävarmuus
|
topic_facet |
COVID-19
emotionaalinen työ
epävarmuus
kokemukset
pandemiat
prekarisaatio
ravintola-ala
ravintolat
ravintolatyöntekijät
työ
työelämä
työntekijät
yhteiskunta
yhteiskuntaluokat
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/84286
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202212125544
|
work_keys_str_mv |
AT anderssonannariikka meidätleimattiinjotenkinniinvastuuttomiksiettäkansapelastukunravintolatlaite
|