“I feel like I spent my whole life loving her” : the representation of a relationship between two women in Taylor Jenkins Reid’s novel The Seven Husbands of Evelyn Hugo - Roos, Emmi-Noora (2022)
Historiallinen fiktiokirjallisuus avaa lukijalle ovet historiallisiin aikakausiin ja paikkoihin, tarjoten kuitenkin esimerkiksi fiktiiviset tapahtumat ja hahmot. Queer- hahmojen esitys on muuttunut vuosien saatossa, ja esimerkiksi lesbohahmot ovat muuttuneet ongelmia aiheuttavista viettelijöistä tunnetuiksi Hollywood ikoneiksi, sekä ihan tavallisiksi ihmisiksi ympärillämme.