Vanhushoivatyöntekijöiden muutostarpeet ja muutosehdotukset työn organisoinnin ja sisällön suhteen - Kulmala, Pekka (2022)
Tämän tutkielman tavoite on ollut löytää ja nostaa esiin vanhustenhoivan ongelmia ja parannusehdotuksia ammattilaisten näkökulmasta. Tutkimuskysymyksenä on seuraava: millaisia muutostarpeita ja muutosehdotuksia vanhushoivatyöntekijöillä on työn organisoinnin ja sisällön suhteen?