Parisuhdeväkivallan kehystäminen suomalaisissa iltapäivälehdissä ennen koronaa ja pandemian ensimmäisenä vuotena - Thomsson, Iina (2022)
Keväällä 2020 koronaviruspandemia levisi Suomeen ja sen myötä yhteiskuntaan asetetut rajoitukset sulkivat ihmiset koteihinsa. Pian esiin nousi huoli perheiden sisäisen väkivallan yleistymisestä, ja kesäkuussa 2020 julkaistut lähisuhdeväkivaltatilastot osoittivat, että huoli ei ollut turha.