Yhdenvertaisen organisaatiokulttuurin tukeminen viestinnässä ja vuorovaikutuksessa : tapaustutkimus Yleisradiolla - Kärkkäinen, Vilma; Vihro, Heta (2022)
Tämä viestinnän maisterintutkielma on Yleisradioon keskittyvä tutkimusraportti, ja sen tavoitteena on kuvata miten Ylellä merkityksennetään monimuotoisuutta sekä kuvata ja ymmärtää organisaation jäsenten käsityksiä siitä, miten viestinnässä voidaan tukea yhdenvertaisuutta edistävän organisaatiokulttuurin rakentumista. Tutkielma perustuu premissille, jonka mukaan yhdenvertaisuutta voidaan tukea tunnistamalla monimuotoisuutta. Tutkielman teoreettinen viitekehys on konstitutiivinen näkökulma organisaatioiden viestintään (Communicative Constitution of Organizations).