Työpaikan tunneilmaston ja psykologisen turvallisuuden yhteys organisaation strategian toteuttamiseen - Ojala, Teemu (2022)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tuottaa henkilöstön ja organisaatioiden kehittämistä tukevaa tietoa tarkastelemalla työpaikan tunneilmaston ja psykologisen turvallisuuden yhteyttä organisaation strategian toteuttamiseen. Vaikka strategian toteuttaminen on organisaatioiden kilpailukyvyn kannalta oleellista, on erityisesti määrällinen tutkimus tunteiden yhteydestä siihen vähäistä.