Fiskaalinen hintateoria Euroopassa - Kaleton, Niko (2022)
Valtion velkaantuminen ja sen vaikutukset ovat yleinen ja toistuva aihe poliitikkojen ja taloustieteilijöiden keskusteluissa. Velanoton ja muiden finanssipoliittisten toimenpiteiden vaikutukset hintatason kehittymiseen on usein ohitettu.