"Lehden kärjessä pisara, ajatus, piste!" : ekorunouden kirjoittaminen luontosuhteiden ja -käsitysten muuttajana - Räsänen, Seela (2022)
Tutkin maisterintutkielmassani ekorunouden kirjoittamista. Tavoitteenani oli selvittää, voiko kirjoittaja itse ekorunojen avulla muuttaa luontosuhdettaan ja -käsityksiään ja näin luoda kestävämmän yhteyden ympäristöönsä ja luontoonsa.