Toimijuutta välitilassa : turvapaikanhakijoiden toimijuuteen vaikuttavat tekijät - Juvakka, Hanna (2022)
Tutkielman tarkoituksena on selvittää turvapaikanhakijoiden toimijuuden haasteita ja mahdollisuuksia turvapaikkaprosessin aikana. Tutkielmani on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena, jonka tutkimusaineisto koostuu yhdeksästä tutkimuksesta. Kirjallisuuskatsaukseni teoreettinen viitekehys kiinnittyy toimijuuden käsitteeseen, joka ohjaa analyysiani.