Opettajien työhyvinvointiin yhteydessä olevia tekijöitä - Siltovuori, Antti (2022)
Tämän tutkielman tarkoitus on perehtyä työhyvinvontiin ja siihen liittyviin tekijöihin, sekä tarkastella työmotivaation yhteyttä työhyvinvointiin. Lisäksi tutkielmassa perehdytään tarkemmin opettajien työhyvinvontiin ja tekijöihin, jotka vaikuttavat siihen. Työn tekeminen tänä päivänä on hektistä, ja siksi eri alojen työntekijöiden työhyvinvoinnista on hyvä pitää huolta.