Yksinäisyyden ehkäisy tehostetussa palveluasumisessa - Kalkasmaa, Sari (2022)
Kirjallisuuskatsaus käsittelee tehostetun palveluasumisen asukkaiden yksinäisyyden ehkäisyyn liittyviä hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen ilmiöitä.