Tietoa, taitoa, etiikkaa ja oma persoona : sosiaalityöntekijöiden asiantuntijuus asiakkaan traumaattisen kriisin kohtaamisessa - Lappalainen, Rebekka (2022)
Pro gradu -tutkielmassani tarkastelen sosiaalityöntekijöiden asiantuntijuutta heidän kohdatessaan asiakkaita, jotka ovat kokeneet traumaattisen kriisin. Tutkielmani on määrällinen kyselytutkimus, jonka avulla pyrin selkeyttämään sosiaalityöntekijöiden kokemusta asiantuntijuudestaan suunnitelmallisen asiakastyön tilanteissa, jotka ovat värittyneet traumaattisilla kriiseillä. Tutkimukseni kyselylomake on täytetty webropol-palvelussa ja siihen on vastannut 51 sosiaalityöntekijää.