Tietoturvaosaaminen peruskoulun opettajilla Suomessa - Manninen, Veikko (2022)
Tämän kandidaattitutkielman tarkoituksena on kerätä tietoja peruskoulun opettajien tietoturvaosaamisesta Suomessa ja analysoida tietoturvallisuuden teoriaa, sekä vetää näistä tiedoista johtopäätöksiä opettajien tietoturvaosaamisesta. Tämän jälkeen pohditaan myös mahdollisia kehittämiskohtia tietoturvallisuuden kehittämiseksi opettajille. Tutkimus toteutetaan kirjallisuuskatsauksena, joka perehdyttää lukijan tietoturvan perusteisiin.