Do jyu make your online content accessible? : providing clear instructions on how to improve accessibility - Linnas, Krister (2022)
Jyväskylän yliopistossa englannin kielen opintosuunnasta voi valmistua joko kieliasiantuntijaksi tai opettajaksi. Riippumatta siitä kumpaa opintolinjaa edustaa, kohtaa työelämässä digitaalisten materiaalien saavutettavuuden ja moni-puoliselle yleisölle sisällön tuottamisen. Sekä kieliasiantuntijan että aineenopettajan opinnoissa käsitellään kuitenkin saavutettavien digitaalisten materiaalien tuottamista hyvin pinnallisesti. Olisi ensisijaisen tärkeää opettaa tuleville ammattilaisille nämä taidot jo opintojen aikana, jotta tämä aihe ei tulisi ensimmäistä kertaa vastaan työelämän puolella.