Päihdekuntoutuja aikuissosiaalityön asiakkaana - Kärnä, Mira (2022)
Tutkielma tutkii päihdekuntoutujan ja aikuissosiaalityöntekijän välisiä suhteita ja päihdekuntoutujan tulevaisuuteen sekä kuntoutumiseen/elpymiseen vaikuttavia tekijöitä aikuissosiaalityön näkökulmasta.