Vuorovaikutusosaaminen virtuaalitiimissä : valmennus virtuaalisessa oppimisympäristössä - Kantola, Matleena (2022)
Tässä maisterintutkielmassa suunniteltiin, pilotoitiin ja arvioitiin vuorovaikutusvalmennus, jossa virtuaalitiimeissä työskentelevät voivat kehittää vuorovaikutusosaamistaan. Maisterintutkielma koostuu teoreettisista taustaluvuista, valmennussuunnitelmasta, valmennuksen yhden osan pilotoinnista ja valmennuksen arvioinnista. Valmennuksen tavoitteet, sisällöt ja työskentelytavat perustuvat tutkittuun tietoon virtuaalitiimien vuorovaikutuksesta ja vuorovaikutusosaamisesta.