Tunteet viestinnän haasteena ydinvoimakriisissä - Kaijanto, Piia (2022)
Tutkimuksessa tarkastellaan Olkiluodon ydinvoimalaitoksen kakkosreaktorissa 10.12.2020 tapahtuneen laitoshäiriötilanteen kansalaisissa aiheuttamia tunnereaktioita ja niiden syitä. Tutkimuksessa selvitettiin, mitkä olivat kansalaisten keskeisiä tunteita ja mihin ne kohdistuivat tilanteessa. Lisäksi tutkimuksessa selvitettiin, toistuvatko tunnereaktiot ja tiedontarpeet toisistaan riippumattomissa ydinvoimakriiseissä.