Huono-osaisuus sosiaalityössä : sosiaalityön keinoilla huono-osaisuutta vastaan - Moilanen, Laura (2022)
Tutkielma sosiaalityön keinoista, joilla huono-osaisten tilanteita voidaan edistää. Rakenteellisen sosiaalityön tuominen osaksi huono-osaisuuden helpottamista Suomessa.