The internationalization of Central Finnish firms : framing the process and actors - Vaulasvirta, Anton (2022)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli ymmärtää, millaisia tarinoita yrittäjät luovat yrityksen kansainvälistymisestä Keski-Suomesta. Pienet ja keskisuuret yritykset, tai pk-yritykset, kohtaavat erilaisia haasteita kansainvälistymiselle. Tutkimus on havainnut verkostot tärkeäksi osaksi yritysten kansainvälistymistä, sillä ne voivat tukea kansainvälistymistä monella tavalla, ja verkosto muodostuu erilaisista toimijoista. Tällä tutkimuksella pyrittiin syventämään ymmärrystä eri toimijoiden roolista kansainvälistymisprosessissa.