“To The Moon?” : a study on the use of rhetorical devices in cryptocurrency advertisement - Salmela, Vesa (2022)
Kryptovaluuttateollisuuden ennustetaan jatkavan nousuaan, mikä puolestaan tuo markkinoille jatkuvasti uusia kryptovaluuttoja. Johtuen mainostajien rajallisesta budjetista, sekä internetin keskustelupalstojen keskeisestä asemasta, kryptovaluuttoja mainostetaan varhaisessa vaiheessa internetin keskustelupalstoille julkaistujen keskusteluiden muodossa. Mainosviestien pääasiallinen tarkoitus on saada lukija sijoittamaan mainostettuun kryptovaluuttaan.