"Jättionnistuminen meni yllättävällä tavalla tunteisiin" : naisyleisurheilijoihin liittyvien verkkouutisotsikoiden tunnerepresentaatiot - Perälä, Veera (2022)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastellaan kriittisesti tunteiden representaatioita Ilta-Sanomien naisyleisurheilijoita koskevissa otsikoissa. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia representaatioita tunteista ilmenee ja millaisin kielellisin keinoin niitä tuodaan esiin. Tutkimuskysymykseni on: mitä tunnerepresentaatioita Ilta-Sanomien yleisurheilevia naisia käsittelevistä uutisotsikoista välittyy?