Vihdin surmat ja valkoinen Suomi suomalaisessa lehdistössä - Pirinen, Pekka (2022)
Tutkin kandidaatintutkielmassani Vihdissä vuonna 1918 tapahtuneita joukkosurmia ja niiden uutisointia, sekä miten uutisoinnilla pyrittiin rakentamaan valkoista Suomea.