Paperi ilman sanoja : mistä apu kirjoittamisen esteisiin? - Kukkonen, Merja (2022)
Kaikille kirjoittajille tulee päiviä, jolloin tekstiä ei synny. Mitä silloin pitäisi tehdä? Tutkimukseni tavoitteena on selvittää mitkä tekijät aiheuttavat kirjoittamisen esteitä ja minkälaisia työkaluja kirjoituslukon poistamiseksi löytyy.