Kohti lukevan aikuisen mallia : luokanopettajaopiskelijoiden pedagogiset valmiudet oppilaiden lukuilon herättämiseen - Myntti, Ida-Maria (2022)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin luokanopettajaopiskelijoiden lukeneisuutta, lukijuuden taustoja, lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntemusta sekä heidän kokemuksiaan yliopisto-opintojensa aikana saadusta kirjallisuuteen liittyvästä pedagogisesta osaamisesta.