Huijarisyndrooma ja minäpystyvyys IT-alalla - Varis, Kerttu (2022)
Tässä tutkielmassa tutkitaan huijarisyndrooman ja huonon minäpystyvyyden yleisyyttä IT-alalla. Tutkielma sisältää kaksi näkökulmaa; ensin aihetta tarkastellaan sukupuolen näkökulmasta ja toiseksi kokemuksen näkökulmasta. Tutkimustulosten perusteella havaittiin, että huijarisyndrooma ja huono minäpystyvyys on yleisintä naisopiskelijoiden ja ohjelmoinnissa kokemattomien keskuudessa.