Hahmoperusteinen ohjelmointikieli JSON-prosessointiin - Isoaho, Janne (2022)
Tutkielmassa tarkastellaan hahmoperusteista ohjelmointia ja json-prosessontia. Tutkielmassa kehitetään vaihtoehtoinen ohjelmointikieli Json-kyselyihin hyödyntäen hahmoperusteista ohjelmointia. Kehitetyn ohjelmointikielen käytettävyyttä evaluoidaan kyselyllä sekä prototyypillä suoritetulla käyttäjätestauksella.