Monilääkityksen yhteys kotona asuvien iäkkäiden henkilöiden alaraajojen toimintakykyyn ja kaatumisiin - Hämelehto, Sari (2022)
Monilääkitykselle ei ole olemassa yksiselitteistä määritelmää. Useimmiten monilääkitys määritellään viiden tai useamman lääkärin määräämän lääkkeen yhtäaikaiseksi käytöksi. Tutkimusten mukaan monilääkityksellä on yhteyttä iäkkäiden terveysongelmiin, muun muassa kaatumisiin. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää monilääkityksen yhteyttä kotona asuvien iäkkäiden henkilöiden alaraajojen toimintakykyyn ja kaatumisiin.