EEG-neurofeedback mielenterveyden häiriöiden hoitomuotona - Taurén, Petteri (2022)
Tämä kandidaatintutkielma käsittelee elektroenkefalografiaa hyödyntävää neurofeedbackia, eli neuroterapiaa, ja sen tarjoamia mahdollisuuksia mielenterveyden häiriöiden hoidossa. Tutkielma on kirjoitettu kirjallisuuskatsauksena ja sen tarkoituksena on lisätä ymmärrystä EEG-neurofeedbackista hoitomuotona, sekä sen kehityksen kulusta vuosikymmenten varrella, erityisesti ADHD:n, masennuksen ja ahdistuneisuushäiriöiden hoidon saralla.