Les gasconismes dans le Dictionaire critique (1787-1788) de Féraud : Analyse lexicologique - Kivimäki, Karoliina (2022)
Tutkielman aiheena ovat Jean-François Féraud’n Dictionaire critique de la langue française -sanakirjassa (1787-1788) esiintyvät gaskonismit eli kielelliset lainat gaskonin kielestä. Gaskoni on romaanisen oksitaanin kielen variantti, jota puhutaan Lounais-Ranskassa Garonne-joen eteläpuolella sekä Espanjan Val d’Aranin alueella.