Muutosvastarinnan hyödyntäminen - Ketola, Leo (2022)
Muutosvastarinta on yksi keskeisimmistä syistä tietojärjestelmien käyttöönottojen epäonnistumisessa. Muutosvastarintaa voidaan kuitenkin pitää positiivisena tai negatiivisena ilmiönä käyttöönoton kannalta. Kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena tavoitteena lähteä tutkimaan, miten muutosvastasrintaa voitaisiin hyödyntää tietojärjestelmien käyttöönotoissa. Keskeisimpinä kirjallisuuskatsauksen tuloksina olivat muutosvastarinnan hyödyntäminen palautteena käyttöönotosta.