”Loppu on aina vähän kysymysmerkki” : pitkien tarinallisten lehtijuttujen lopetusten synty ja merkitys - Niemi, Onni (2022)
Tässä maisterintutkielmassa tarkastellaan, minkälaisista elementeistä pitkien tarinallisten lehtijuttujen lopetukset koostuvat, kuinka toimittajat päätyivät kirjoittamaan lopetukset ja minkälainen merkitys lopetuksilla on yleisellä tasolla. Tarinallisten lehtijuttujen lopetuksia ei ole juuri tarkasteltu kirjoitusoppaiden ulkopuolella. Lopetuksella tarkoitetaan leipätekstin viimeistä kokonaisuutta, joka alkaa anfangista tai muusta kohosteisesta tekstielementistä.