Information Warfare And Realpolitik : Understanding Information Warfare Through Political Realism - Kytöneva, Santeri (2022)
Maisterintutkielmassa selvennän käsiteanalyysin avulla informaatiosodankäynnin käsitettä. Vertailen Yhdysvaltojen ja Venäjän tutkimuskirjallisuudessa esiintyviä käsityksiä informaatiosodankäynnistä. Työssä esitetään, että informaatiosodankäynnin käsitteen määrittelyssä ja käytössä on merkittäviä eroja.