Susirepresentaation politiikka : kehysanalyysi susia käsittelevistä lehtiteksteistä paikallislehti Kuhmolaisessa - Moilanen, Kirsi (2022)
Tässä maisterintutkielmassa tutkitaan sitä, millaista on susirepresentaation politiikka vuonna 2014 julkaistuissa paikallislehti Kuhmolaisen lehtiteksteissä. Tutkimus on laadullinen ja aineistolähtöinen. Tutkimusmetodina on käytetty kehysanalyysiä.