Harvest-muraalin päällemaalaus Turun keskustassa : diskurssianalyysi tapausta koskevasta mediakeskustelusta vuonna 2021 - Kaitera, Oona (2022)
Taidehistorian kandidaatintutkielmassa käsitellään Harvest-muraalin päällemaalauksesta vuonna 2021 käytyä mediakeskustelua. Aryzin toteuttama seinämaalaus oli Turussa Eerikinkatu 7:n kerrostalon seinässä vuodesta 2012, kunnes seinätilan omistava taloyhtiö myi tilan Oatly-yhtiön käyttöön, minkä jälkeen heinäkuussa 2021 muraalin päälle maalattiin kaurajuomamainos. Tapaus herätti paljon keskustelua mediassa ja tutkielmassa analysoidaan tekstiaineistoa Turun Sanomista, Twitteristä, Redditistä ja Vauva.fi:stä käyttäen diskurssianalyysiä. Tutkimuskysymyksiä ovat millaista keskustelua tapauksesta on käyty ja millaisia merkityksiä katutaiteelle rakentuu aineistossa.