Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen liiketoimintaprosessien kehittämisessä : palkkojen yleiskorotusprosessi - Mainio, Vilma (2022)
Tässä Patria Oyj:lle toimeksiantona toteutetussa Pro gradu -tutkielmassa tarkastellaan ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä palkkojen yleiskorotusprosessin kehittämisessä. Tutkielma koostuu kirjallisuuskatsauksesta, joka käsittelee liiketoimintaprosessien kehittämistä ja siihen yleisesti sovellettuja menetelmiä. Kirjallisuuskatsauksessa tunnistetaan myös ohjelmistorobotiikkaan liitetyt tyypilliset hyödyt ja haasteet sekä esitetään teknologian soveltuvuuden arviointitapoja.