Musiikillinen luovuus säveltämisen näkökulmasta - Kaikkonen, Juha (2022)
Kandidaatin tutkielmassani pyrin selvittämään, mitä musiikillinen luovuus tarkoittaa säveltämisen näkökulmasta ja minkälaisia luovuuteen liittyviä ilmiöitä esiintyy säveltäjän työskentelyssä.