Dikinaanirunkoisten luonnonaineiden synteesi - Bruce, Veera (2022)
Tämän pro gradu -tutkielman kirjallinen osa käsittelee dikinaaniluonnonaineita ja niiden synteesejä. Jotta kokeellinen osa tukisi parhaiten kirjallista osaa, keskitytään siinä kehittämään synteesireitti dikinaanirugolle, jota voidaan mahdollisesti tulevaisuudessa käyttää osana humilisiini E luonnonaineen totaalisynteesiä.