Sosiaalityön dialoginen käytäntö : dialogisen käytännön jäsentyminen Paynen käytäntöteoreettista näkökulmaa mukaillen - Manninen, Miia (2022)
Tämä kuvailevan, integroivan kirjallisuuskatsauksen muodossa toteutettu tutkimukseni tarkastelee sitä, millaiseksi dialoginen käytäntö jäsentyy tapana tehdä sosiaalityötä. Lähestyn tätä Paynen (2020) käytäntöteoreettista näkökulmaa mukaillen. Tutkimuksen taustoituksessa käydään läpi dialogisen filosofian luonnetta ja sosiaalityön luonnetta sekä sosiaalityön tekemiseen liittyviä eettisiä periaatteita ja arvoja.