NFT's valuation actors and future market growth possibilities - Hossain, Ifti (2022)
Non-fungible tokenit (NFT) ovat digitaalisia pääomia taiteen muodossa. NFT:eet ovat uusia merkittäviä tuotteita ja niillä on vaikutusta digitaalisilla markkinoilla. Ihmiset voivat nykypäivänä luoda itselleen taloudellista voittoa sijoittamalla NFT:eihin ostamalla ja jälleenmyymällä niitä korkeammilla hinnoilla. Ihmiset voivat luoda myös itse NFT:eitä. Menestyneet sijoittajat ovat jo tienanneet miljoonia dollareita NFT markkinoilta pelkästään vuodessa. Tämä uusi teollisuuden ala on ollut olemassa vain vuoden verran ja sen markkinat ovat kasvaneet valtavasti. NFT markkinat ovat vielä nuoria, joten markkinoiden laajenemisen todennäköisyydet tulevaisuudessa ovat korkeita. Tämä tutkielma antaa yksinkertaisen johdannon non-fungible tokeneihin ja niiden toimintaan. Tutkielma kertoo myös siitä, miksi nämä NFT:eet ovat niin kalliita ja mihin suuntaan nämä markkinat lähtevät kehittymään tulevaisuudessa.