Antecedents in the adoption and implementation of a new marketing automation software - Aaltola, Max (2022)
Vaikka markkinoinnin automaatio kasvattaa suosiotaan erityisesti yrityksissä ja organisaatioissa, akateeminen tutkimus siitä on edelleen hyvin rajallista. Markkinoinnin automaation (MA) kaltaiset ICT-järjestelmät, kuten asiakkuuksien hallinta (CRM) ja myynnin automaatio (SFA), ovat herättäneet suurta kiinnostusta akateemisessa maailmassa, jättäen tutkimusraon markkinoinnin automaatiolle ja sen toiminnoille.