Comment Emmanuel Macron se présente-t-il sur le compte Twitter de la présidence en 2021 - Jokelainen, Juulia (2022)
Tutkimuksen aiheena on Ranskan presidentin Emmanuel Macronin itsestään luoma kuva hänen henkilökohtaisella, ammatilliseen käyttöön tarkoitetulla Twitter-tilillä. Tavoitteena on tutkia sitä, millaista kuvaa Macron itsestään rakentaa twiittien välityksellä tarkastelemalla Macronin eniten käyttämiä diskursseja ja niissä tehtyjä kielellisiä valintoja.