Koirakumppani huostaanotetun lapsen kiintymyssuhdekehityksen näkökulmasta : kuvaileva kirjallisuuskatsaus - Rumpunen, Juhani (2022)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoitus on selvittää, voiko kumppanuus koiraan muovata huostaanotetun lapsen kiintymyssuhdekehitystä. Tutkielman kiintymyssuhdeteoreettinen näkökulma on voimakas. Tutkielma on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena.