Arvojen yhteys ohjauskäytänteisiin : monitapatutkimus - Olli, Markus (2022)
Tämän tutkimuksen tavoitteena on muodostaa tarkka kuvaus kolmen Suomessa toimivan yrityksen arvoista ja niiden johtamisen käytännöistä. Tutkimuksen tavoitteena on kuvailla mitä kunkin yrityksen arvot ovat ja selittää miksi juuri nämä ovat valikoituneet kyseisen yrityksen arvoiksi. Toisena tavoitteena on kuvailla, miten arvot on integroitu yrityksen ohjauskäytänteisiin ja selittää millaisia vaikutuksia arvojen integroimisesta on ollut yritykselle. Lisäksi tavoitteena on luoda ajankohtainen kuvaus arvojen integraatioprosessia koskevista kehittämistarpeista ja tulevaisuudensuunnitelmista.