Digitaalinen oppimateriaali tekstiili- ja muotialan ammatillisen kehittymisen tukena - Kaukola, Anu (2022)
Tämä tutkimus käsittelee digitaalisen oppimateriaalin käyttöä tekstiili- ja muotialan ammatillisessa koulutuksessa. Tutkimuksen tavoitteena on löytää digitaalisen materiaalin elementtejä, jotka tukevat tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden kädentaitojen kehittymistä. Tutkimuksen teoriaosuudessa tarkastellaan taitojen oppimista sekä digitaalisen oppimateriaalin vaikutusta oppimiseen. Tutkimuksen empiirinen osuus tehtiin kyselytutkimuksena syksyllä 2021. Kyselyyn vastasi 47 opiskelijaa ja 26 opettajaa kuudesta ammatillisesta oppilaitoksesta.